sdsdsdsdsdsd wewewewewewe 22222

ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Ποια διαδικασία ακολουθείται από το ηλεκτρονικό κατάστημα κατά την αγορά;
Στα ράφια του alpamayopro.gr θα βρείτε χιλιάδες προϊόντα για κάθε αθλητική και υπαίθρια δραστηριότητα.
Είμαστε άνθρωποι της δράσης και έτσι έχουμε διαιρέσει τα προϊόντα μας σε κατηγορίες με βάση τις δραστηριότητες σας ή τα βασικά χαρακτηριστικά των ειδών που σχετίζονται με αυτές. Κάθε κατηγορία έχει και ένα «δέντρο» υποκατηγοριών, που εμφανίζεται ως drop menu στην οθόνη σας. Ίσως στην αρχή να δυσκολευτείτε αλλά στόχος μας είναι να φτάσετε στο τελικό προϊόν με 3 click. Στην περίπτωση που ψάχνετε για κάτι συγκεκριμένο, χρησιμοποιήστε την «αναζήτηση», που θα σας οδηγήσει κατ' ευθείαν στη συγκεκριμένη επιλογή σας.

Το alpamayopro.gr κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση / αναγραφή της τιμής ή των χαρακτηριστικών ενός προϊόντος.

Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 3627032 ή μέσω του πεδίου Επικοινωνήστε Μαζί μας στο κάτω τμήμα της ιστοσελίδας.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε μία σειρά από e-mails που θα σας ενημερώνουν για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Αυτά τα μηνύματα αφορούν τα εξής βήματα :

Επεξεργασία παραγγελίας: Αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Αυτό θα παραληφθεί από συνεργάτη της εταιρείας μας ο οποίος την ελέγχει ως προς την ορθότητα και την διαθεσιμότητα των ειδών που περιέχει.

Τιμολόγηση και Tracking αποστολής: Τα προϊόντα της παραγγελίας συλλέχθηκαν, πέρασαν από την τιμολόγηση και έχουν δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας. Το e-mail αυτό θα περιέχει και στον αριθμό αποστολής για να παρακολουθείτε την πορεία παράδοσης του δέματος σας.

Μερική τιμολόγηση: Κάποιο/α από τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεν συλλέχθηκε και έχει μείνει ως εκκρεμότητα. Θα σας παραδοθούν τα προϊόντα τα οποία αναφέρονται στο e-mail.

Ακύρωση Παραγγελίας: Η παραγγελία σας έχει ακυρωθεί μετά από δικό σας αίτημα ή διότι το προϊόν που επιλέξατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο.

Σημειώστε ότι: Σε περίπτωση που στη παραγγελία σας προκύψει κάποια εκκρεμότητα τότε θα σας αποσταλεί αντίστοιχο e-mail ή/και sms. Εναλλακτικά θα επικοινωνήσουμε μαζί σας στα τηλέφωνα που μας έχετε δώσει κατά την εγγραφή ή την καταχώρηση της παραγγελίας στο site μας.

Δεν υπάρχει τρόπος απενεργοποίησης αυτών των ενημερώσεων, η αποστολή των οποίων, αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Τα e-mail αυτά σας καλούμε να φροντίζετε να μπορούν να φτάσουν σε εσάς και να τα διατηρείτε καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Είναι υποχρέωση σας, σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά e-mails, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση. Τα προϊόντα σας παραδίδονται το ταχύτερο δυνατό και πάντως σε χρόνο που δεν υπερβαίνει τις τριάντα ημέρες από την σύναψη της σύμβασης.
Με ποιούς τρόπους μπορώ να πληρώσω την αγορά μου;
Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα
Το alpamayopro.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, American Express και DINERS. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα τραπεζικά συστήματα online ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.

Για τις αγορές με την πιστωτική σας κάρτα ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Θα σας ζητηθεί να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας και τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης καθώς επίσης και τον 3ψήφιο αριθμό (CVV) που αναγράφεται στο πίσω μέρος της πιστωτικής σας κάρτας.

Αγορά με δόσεις: Αν είστε κάτοχος μιας εκ των περισσοτέρων Visa, Master Card ή της Dinners σας δίνουμε την δυνατότητα πληρωμής μέσω άτοκων δόσεων για κάθε αγορά σας που υπερβαίνει σε αξία τα 150 ευρώ. Δηλώστε το απλά στο αντίστοιχο πεδίο συναλλαγής με πιστωτική κάρτα.

150 έως 299,99 ευρώ έως 3 άτοκες δόσεις

300 έως 599,99 ευρώ έως 6 άτοκες δόσεις

600+ ευρώ έως 8 άτοκες δόσεις


Με Αντικαταβολή (πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας)
Πληρώστε τον συνεργάτη της εταιρείας ταχυμεταφορών με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για τις όλη Ελλάδα. Σημειώστε ότι: Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500€ (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500€(προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

Κατάθεση/ έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό

Χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα


Με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό
Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και επιλέξτε Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε και στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο orders@alpamayopro.gr ή με fax στο 210-3615045, αναγράφοντας τον αριθμό παραγγελίας σας ώστε να γίνει εύκολα και γρήγορα η ταυτοποίηση. Με την λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, δρομολογούμε την παραγγελία

ALPHA BANK
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ALPAMAYO ΕΠΕ
IBAN: GR8901402350235002320000026
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΜΟΥ: 235002320000026

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΗ ΕΠΕ
IBAN: GR 8801101090000010947010384
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΜΟΥ: 109/47010384
Τι θα συμβεί αν έχω κάνει μια κάνει μια αγορά και για κάποιο λόγο θέλω να επιστρέψω το προϊόν;
Έχετε το δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Επικοινωνήστε με το Alpamayo PRO μέσω μέσω του πεδίου Επικοινωνήστε Μαζί μας στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας. Καταχωρήστε τον αριθμό παραγγελίας και ζητήστε την κράτηση του είδους με το οποίο θα αντικατασταθεί το προϊόν που επιστρέφετε. Αν αυτό δεν είναι δυνατό λόγω έλλειψης του προϊόντος που θέλετε τότε θα προβούμε άμεσα σε έκδοση πιστωτικού διάρκειας 60 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβαμε πίσω το δέμα. Υπόψη ότι ως ημερομηνία αποστολής προς το Alpamayo PRO θεωρείται η ημερομηνία που καταχώρησε το courier στα συνοδευτικά του δέματος. Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων

Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του alpamayopro.gr πουλήθηκαν ελαττωματικά, παραποιημένα ή κακής ποιότητας προϊόντα ή παραλάβατε φθαρμένα ή κατεστραμμένα κατά την μεταφορά προϊόντα τότε αναλαμβάνουμε πλήρως την ευθύνη αντικατάστασης και τα έξοδα μεταφοράς προς το Alpamayo PRO και επαναποστολής. Σε περίπτωσης εξάντλησης του προϊόντος προς αντικατάσταση θα σας καταβληθεί το αντίτιμο αγοράς σε λογαριασμό τραπέζης που θα μας υποδείξετε.
Οι όροι και διαδικασίες επιστροφής παραμένουν οι ίδιοι με αυτούς που προαναφέρθηκαν.

Εξαιρέσεις Επιστροφών

Βάση νόμου δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης σε προϊόντα όπως πχ εσώρουχα, ή τρόφιμα για λόγους υγιεινής και ασφάλειας εάν η εκτέλεση ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και την επιβεβαίωση εκ μέρους του ότι χάνει έτσι το δικαίωμα του υπαναχώρησης.
Πως θα επιστρέψω το δέμα πίσω στο Alpamayo PRO;
Συσκευάστε το προϊόν χωρίς να ξεχάσετε τα συνοδευτικά αποστολής (απόδειξη ή τιμολόγιο), προσέξτε να μην αλλοιώσετε την αρχική συσκευασία και να μην λείπουν τα ταμπελάκια των χαρακτηριστικών του.
Σημειώστε ότι προφανώς δεν κάνουμε δεκτά προϊόντα χρησιμοποιημένα έστω και μερικώς, μεταποιημένα ή πλυμένα.

Συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής που συνοδεύει τις αποστολές μας και αναφέρει τα εξής:

• Όνομα
• Πλήρης διεύθυνση
• Τηλέφωνο επικοινωνίας
• E-mail
• Αιτία επιστροφής

Επίσης συμπληρώστε οπωσδήποτε το πεδίο που σας ρωτάμε αν θέλετε αντικατάσταση του προϊόντος ή πίστωση για αγορά νέου.
Στείλτε μας το δέμα αποκλειστικά με την υπηρεσία Porta-Porta των ΕΛ.ΤΑ με Χρέωση Παραλήπτη.
Για την αποστολή του προς αντικατάσταση προϊόντος θα χρεωθείτε 10,00€ που περιλαμβάνει την αποστολή προς εμάς και την επαναποστολή προς εσάς του νέου προϊόντος. Η χρέωση αυτή, ισχύει για αποστολές εντός Ελλάδας ακόμη και στην περίπτωση που η αρχική σας παραγγελία ξεπερνούσε το όριο ποσού για Δωρεάν Αποστολή.

Στοιχεία αποστολής

Alpamayo PRO
Χαριλάου Τρικούπη 6
10679 Αθήνα
2103627032

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ* Ο κωδικός χρέωσης για την δωρεάν επιστροφή του δέματος με την υπηρεσία Porta-Porta είναι 94815
Γίνεται επιστροφή χρημάτων; Τι θα συμβεί αν έχω κάνει μια κάνει μια αγορά μέσω του alpamayopro.gr;
Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας το κοινοποιήσετε γραπτώς μέσο της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας την απόφαση σας αυτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που θα υποδείξετε.

Φροντίστε να έχετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει.

Σε κάθε περίπτωση, για να ασκήσετε αυτό σας το δικαίωμα υπαναχώρησης από την παραγγελία σας τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να είναι άθικτα, καθαρά, να περιλαμβάνουν τα ταμπελάκια προδιαγραφών και εγγυήσεων, να μην είναι χρησιμοποιημένα ή τροποποιημένα. Επιπλέον να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την Ορειβατική ΕΠΕ και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από την Ορειβατικής ΕΠΕ χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής σε εσάς αν υπερβαίνουν το κόστος καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας.
Επιστροφη Προς Αντικατασταση
Έχετε το δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Επικοινωνήστε με το Alpamayo PRO μέσω του πεδίου Επικοινωνήστε Μαζί μας στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας. Καταχωρήστε τον αριθμό παραγγελίας και ζητήστε την κράτηση του είδους με το οποίο θα αντικατασταθεί το προϊόν που επιστρέφετε.

Αν αυτό δεν είναι δυνατό λόγω έλλειψης του προϊόντος που θέλετε τότε θα προβούμε άμεσα σε έκδοση πιστωτικού διάρκειας 60 ημερών από την ημερομηνία που παραλάβαμε πίσω το δέμα. Υπόψη ότι ως ημερομηνία αποστολής προς το Alpamayo PRO θεωρείται η ημερομηνία που καταχώρησε το courier στα συνοδευτικά του δέματος. Επιστροφή Ελαττωματικών Προϊόντων.
Ακυρωση Παραγγελιας
Μπορείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν και να σας καταβάλλουμε το τίμημα αν μας το κοινοποιήσετε γραπτώς μέσο της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας την απόφαση σας αυτή εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος από εσάς ή από τρίτο μέρος που θα υποδείξετε.

Φροντίστε να έχετε σαφείς και μη αμφισβητήσιμες αποδείξεις ότι το έχετε στείλει ασφαλώς εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης από εσάς και εντός της ίδιας προθεσμίας υποχρεούμαστε να σας επιστρέψουμε τυχόν ποσά που μας έχετε καταβάλλει.

Σε κάθε περίπτωση, για να ασκήσετε αυτό σας το δικαίωμα υπαναχώρησης από την παραγγελία σας τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε πρέπει να είναι άθικτα, καθαρά, να περιλαμβάνουν τα ταμπελάκια προδιαγραφών και εγγυήσεων, να μην είναι χρησιμοποιημένα ή τροποποιημένα. Επιπλέον να συνοδεύονται από τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα και τις αποδείξεις παραλαβής.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής του προϊόντος δεν καλύπτονται από την Ορειβατική ΕΠΕ και επιβαρύνουν τον πελάτη. Στα επιστρεφόμενα από την Ορειβατικής ΕΠΕ χρήματα δεν περιλαμβάνονται έξοδα αρχικής αποστολής σε εσάς αν υπερβαίνουν το κόστος καθολικής ταχυδρομικής υπηρεσίας.
Εξαιρεσεις Επιστροφων
Βάση νόμου δεν δικαιούσθε υπαναχώρησης σε προϊόντα όπως πχ εσώρουχα, ή τρόφιμα για λόγους υγιεινής και ασφάλειας εάν η εκτέλεση ξεκίνησε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή και την επιβεβαίωση εκ μέρους του ότι χάνει έτσι το δικαίωμα του υπαναχώρησης.

*Σε κάθε περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε μια επιστροφή αν δεν πληρούνται οι παραπάνω όροι.
© 2017 Alpamayo Pro. All Rights Reserved.
Created by Data.Noesis
To Top